DJALI I VOGËL NUK PO I LË SELVIJEN DHE SHPATIN TË REALIZOJNË NJË FOTO TË BUKUR

DJALI I VOGËL NUK PO I LË SELVIJEN DHE SHPATIN TË REALIZOJNË NJË FOTO TË BUKUR
Shpat dhe Selvija janë bërë prindër të një djali.

Ata e kanë quajtur djalin me emrin Roel, tëcilin shpesh e sjellin në rrjetet sociale.
Së fundmi të dy gjenden jashtë vendit derisa kanë realizuar disa foto familjare.

”Roeli s’do ta bezdisim me foto” ka shkruar Selvija krahas fotos qëëmbës të portretit familjar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.