Djali Ka Nisur Të Qeshë” Në Ja nar Rr ezikonte Të Shuhej, Sot Omeri Vogël Është Drejt Shërimit

Për dërgimin e vogëlushit në Itali u bë një punë e jashtëzakonshme. E para se Omeri të largohej me nënën drejt spitalit, Elvis Naçi shkoi ta shohë nga afër djalin në Kosovë. Elvisi bëri lutje, ashtu si mijëra shqiptarë të tjerë, që jeta e këtij vogëlushi të shpëtohej.

“Jepi forcë, i madhi Zot!” Lutja e Elvis Naçit për Omerin, nesër vogëlushi niset drejt shërimit

Omeri u nis me të ëmën drejt Italisë, e tanimë është ajo që na sjell një lajm të mrekullueshëm. Omeri ka nisur trajtimin dhe gjithçka shkon mirë. Djali ka nisur të qeshë e luajë tregon nëna e Omerit, ndërsa procesi i shërimit është në rrugën e duhur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.