DJATHI I NAPËS, MË I SHËNDETSHMI – RECETA E PËRGATITJES NË SHTËPI

Veçantia e këtij djathi është shija fantastike që ka, e cila qendron pikërisht tek procesi i përgatitjes.

Djathi i Napës është një ndër djathrat më të veçantë, i përgatitur kryesisht në zonat rurale të vendit.

Ai gjendet edhe në bulmetore të ndryshme dhe konsiderohet si një ndër specialitetet më të mira e më të shëndetshme.

Veçantia e këtij djathi është shija fantastike që ka, e cila qendron pikërisht tek procesi i përgatitjes.

AgroWeb.org do t’ju mësojë më poshtë se si të përgatisni krejt lehtë djathin e napës në shtëpi

Leave a Reply

Your email address will not be published.