Do habiteni! Shikoni çfarë bëjnë pastruesit në dhomat e hoteleve kur ju nuk jeni aty

Në fakt, një frekuentues i hoteleve vendosi ta lë të ndezur kamerën e laptopit, pasi dëshironte të dinte se çfarë bënin pastrueset e dhomave, kur janë të vetme në dhoma.
Videoja u xhirua në një hotel në SHBA, ndërsa shfr.yt.ëzuesi Stravix Vince, i cili publikoi xhirimin në kanalin Youtube, nuk ka dashur të specifikojë se në cilin hotel kishte filmuar.

“Kjo ka ndodhur më 5 në ntor … Unë isha duke qëndruar në një hotel dhe kam lënë të gjitha gjërat e mia personale në dhomë. Besoj se kurrë më nuk do ta bëj”, shkruante ai në përshkrimin e videos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.