Do mbeteni pa fjalë! Arbër Hajdari tregon sa është paguar si opinionist në Big Brother VIP

Opinionisti Arbër Hajdari ka bërë një postim lidhur me eksperiencën në ‘Big Brother VIP’, ku përshkruan gjithçka, nga pranimi i ftesës deri te mendimet që ka dhënë lidhur me situata të caktuara.

“Të nderuar miq, Në 5 tet or të vitit që lamë pas, pranova ftesën për të marrë pjesë në programin televiziv “Big Brother Vip”. Nuk ishte e lehtë për mua që gjatë këtyre muajve të ndiqja misionin tim me Fundjavën dhe gjithashtu këtë program..EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh

Leave a Reply

Your email address will not be published.