DO SHPË RTHENl NË LOT NGA E QESHURA/ BlSEDA E SHQlPTARlT ME TË DASΗURËN!! (VIDEO)

Dihet që Anglia është ndër vendet që josh më së shumti shqiptarët, dhe për të marrë letrat shpesh ‘kapin’ ndonjë vajzë angleze.

Pak më poshtë në video të shihni se si një shqiptar ‘mundohet’ të flasë me një vajzë angleze të cilën po shkon ta takojë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.