Do të befasoheni nga temperaturat që iu presin ditët në vijim në Shqipëri, paralajmërojnë meteorologët: Ja çfarë po ndodh me motin në vendin tonë

Nata e sotme pritet të jetë mjaft e ftohtë dhe me acar polar, ndërsa nga dita e nesërme do të kemi rritje graduale të temperaturave si në vlerat minimale po ashtu edhe në ato maksimale. I “ngrohti pranveror” që ka përfshirë Evropen juperëndimore dhe pjesë të Evropes perëndimore pritet që herë pas here të përfshijë edhe Ballkanin gjatë ditëve të ardhshme duke shkaktuar rritje të temperaturave.

Ngritja e temperaturave do të ndjehet edhe gjatë netëve dhe mëngjeseve të ardhshme me përjashtim të mëngjesit të nesërm i cili pritet të jetë mjaft i ftohtë dhe me temperatura minimale nga – 4 deri në -10 gradë Celsius.

Leave a Reply

Your email address will not be published.