Do të “çuditeni” nga temperaturat që ju presin! Faqja shumë e njohur amerikane për parashikimin e motit tregon se çfarë e pret Shqipërinë gjatë gjithë pranverës

Në Shqipëri këtë vit na pret pranverë e hershme dhe e ngrohtë

Bazuar në parashikimet afatgjata sezonale nga faqja shumë e njohur amerikane për parashikim të motit AccuWeather, reshjet atmosferike do të jenë të pakta sidomos në fillim të stinës së pranverës dhe kjo për shkak të sistemeve të fuqishme ajrore me presion të lartë atmosferik (anticiklone) të cilat nga Evropa perëndimore dhe jugperëndimore pritet të shtrijnë ndikimin e tyre drejt Gadishullit Ballkanik.

Anticiklonet në perëndim dhe qendër të Evropës do të shtyjnë sistemet ciklonike drejt veriut të Evropes ku priten stuhi dhe reshje të shpeshta atmosferike..EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh

Leave a Reply

Your email address will not be published.