DO TË DOJE NJË BURRË NGA KOSOVA?” BENIADA HABIT TË GJITHË ME PËRGJIGJEN

Donaldi ka ng.acmuar sërish Beniadën, derisa mbrëmë katër finalistët festuan 14 vjetorin e pavarësisë së Kosovës, si zakonisht nuk munguan batutat nga Donaldi.

Meqenëse Iliri, Donaldi dhe Erinxhel kishin thënë nga një poezi për Kosovën, Beniada ishte e vetmja që nuk lexoi poezi.
Kjo bëri që Donaldi ta ng.acmojë me një pyetje mjaft interesante.

“Do të doje një burrë nga Kosova?” ishte pyetja e Donaldit ku Beniada nuk e mohoi se po do kishte dëshirë të njihej me një djalë nga Kosova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.