Do Të Habiteni Shumë Kur Të Mësoni Se Çfarë Vërtet Do Të Thotë Kur Ju Kruhet Shuplaka E Majtë Apo E Djathtë

Secili nga ju beson që kur ju kruhet shuplaka e majtë, do të thotë që do të fitoni para. Çfarë do të thotë kur ju kruhet shuplaka e djathtë?/Pak sekonda pasi ta kaloni

Besëtytnia është tjetër gjë dhe varet se cila shuplakë ju kruhet. Ajo thotë që të kruarit lidhet me fitim parash dhe, varësisht nga shuplaka e majtë apo e djathtë, jo do të fitoni apo do të hu mbni para./Pak sekonda pasi ta kaloni m

Leave a Reply

Your email address will not be published.