Do të jap 4 lopë për atë që më gjen nuse me vizë

Do të jap 4 lopë për atë që më gjen nuse me vizë.

Zakonet e mart esës janë të ndryshme në vende të ndryshme të botës dhe më poshtë do iu paraqesim traditat më të rralla.
Në Sudan, vajza që do të/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet
lërë shtëpinë e saj për të shkuar tek ajo e burrit konsiderohet si një humbje ekonomike.

Për këtë arsye dhëndrri duhet të kompensojë këtë “humbje” me katër lopë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.