Do Te Nisim Kontrollet” Kryeministri: Kush Ka Shtepi Dhe Makinë Të Shtrenjtë Dhe Pagë Të Ulët, Do Te..

Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar një takim ditën e sotme ku diskutohet ecuria e punës së njësisë speciale antiinformalitet.

Kryeministri Rama paralajmëroi sot se krahas kontratave të punës, do të verifikohet edhe paga e deklaruar dhe stili i jetesës. Lidhur me këtë, kreu i qeverisë u shpreh nuk mund të kesh shtëpi e makina të shtrenjtë, për sa kohë ke një rrogë që nuk i justifikon ato.

Leave a Reply

Your email address will not be published.