Donaldi Flet Për Ndarjen Nga Bora: Unë Kam Vuajtur, Ajo Jo

Vëmendja u rikthye pas dronit dedikuar pikerisht atij ku ishte shkruar dhe data 9 janar që është dita e lindjes së ish-it të tij, Bora Zemanit.
Në dhomen e gjumit me Egzonen, Donaldi ka kujtuar edhe njëhere historinë e rëndesishme të tij por është shprehur duke thënë: ”Ndarjen e kam vuajtur shumë, nderkohe nga ana tjeter nuk ishte e njejta gje”

Nuk është hera e parë që Donaldi leshon kështu sinjalesh dhe pse nuk i perfundon kurr. Kujtojme se Romeo i tha se është treguar burre që nuk ka folur dhe ka rezistuar pa thenë të vërteten e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.