Donaldi Habit Beatrix/ Unë Nuk Do Kthehem As Për Ty…

Dyshja kanë goglën e fatit dhe njëri prej tyre mund të ketë biletë kthimi, pra duke i dhënë të rikthehej sërish në shtëpi.Njërën nga këto bileta e ka përdorur Einxhel pak ditë më parë, tani është në lojë ende edhe një biletë tjetër, që e ka njëri nga banorët e vjetër të shtëpisë si Donald, Beatrix, Monika, Arjola, Beniada dhe Iliri.

Nëse eliminohet njëherë, Donaldi tha se nuk rikthehet me faktin se sipas tij atë nuk e do publiku duke shtangur Triksën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.