Donaldi kërkon të largohet papritur nga shtëpia, thirret me ur gjencë në dhomën e rrëfimit

Menjëhere pas kësaj deklarate Donaldi është thirrur në dhomën e rrëfimit, ku në jo pak raste banorët binden që të ndryshojnë qëndrimet e tyre.

Pas daljes së Triksës ka qenë Egzona ajo që është kujdesur më së shumti për aktorin, duk i përgatitur atij edhe ushqimin, ndërkohë që vetë Beatrix ka vendosur të zhduket nga rrjetet sociale.

Ajo nuk ka bërë asnjë postim, dhe për më tepër kishte refuzuar që të ishte pjesë e studios së Fun Club, ku ftohen të gjithë banorët e eleminuar

Leave a Reply

Your email address will not be published.