DONALDI ‘NGUC’ MONIKËN, IA FUT KOKRRAT E KAFESË NË MES TË GJOKSIT

Beniada mbrëmë zgjodhi të darkojë me Einxhelin dhe Arjolën, ndërsa Iliri, Donaldi dhe Iliri kishin detyrë të ndanin kokrrat e kafesë së pjekur nga ato të papjekurat.

E derisa sot po e zhvillonin dënimin në oborr, banorët kanë shijuar në maksimum diellin, Donaldi u kujdes që ta stilonte Monikën me një veshje pr.ovokuese.

Leave a Reply

Your email address will not be published.