DONIKA KADAJ-BUJUPI ME FOTO ‘ARTISTIKE’ NË BORË

Për vite me rradhë Donika Kadaj-Bujupi ka qenë një nga politikanet më aktive të skenës politike kosovare.

Janë të njohura lëvizjet politike të Kadaj-Bujupi, që gjithashtu ka qenë edhe një nga politikanet më mediatike.
Donika, e ka lënë pas krahëve politiken dhe këto kohë thjeshtë po e shijon jetën dhe kohën si person pa angazhime.

Këto ditë të ftohta e me borë, kaçutelsja po duket më e bukur se kurrë, por siç shihet në këtë foto ‘artistike’ në borë./Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published.