DONIKA KADAJ-BUJUPI VJEN SHFAQET ME NJË STIL UNIK, SI ASNJËHERË MË PARË

Ish deputetja, Donika Kadaj-Bujupi, është shfaqur shumë elegnate, ajo në llogarinë e saj Instagram, ka shpërndarë disa fotografi më ndryshe se herave të tjera.

Me shallin në kokë dhe fustanin e zi, ajo duket e mrekullueshme, mirëpo ajo që bije më shumë në sy është mbishkrimi që e shoqëronte fotografinë e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.