DONIKA SHKËLQEN NË FOTON E FUNDIT, ZONJË E VËRTETË

Deputetja e Kosovës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, përpos jetës profesionale ajo ndanë imazhe edhe nga jeta private.

Donika Kadaj Bujupi, kishte kaluar vikendin e kësaj jave në bjeshkët e Jezercit.

Bujupi ka treguar gjithnjë përmes postimeve se është adhuruese e bjeshkëve dhe pistave prej dëbore.

Së fundi, ajo është rikthyer në qytet ku tregoi përmes një imazhi se po përpiqet të mësohet tani me qytetin pas ditëve të kaluara në bjeshkët e larta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.