DONIKA VISHET NË KOMPLETE ROZË, DHE DUKET KAQ BUKUR

DONIKA VISHET NË KOMPLETE ROZË, DHE DUKET KAQ BUKUR
Donika Kadaj Bujupi postoi një fotografi të re.

Tashmë ajo është shumë aktive në rrjetin e saj social Instagram ku po sjell shumë foto të bukura.
Ajo është veshur në komplete ngjyrë rozë që po shkojnë shumë.

Me këmbën mbi këmbë ajo po duket kaq zonjë./Info Kosova/

Leave a Reply

Your email address will not be published.