Dritan Abazovic hap sezonin e turizmit në Ulqin me #mayfest

Kryeministri i sapo zgjedhur i Malit të Zi, Dritan Abazovic, me anë të një statusi në facebook ka hap sezonin e turizmit në Ulqin

Abazovic, i cili u zgjedh kryeministër javën e kaluar në Mal të Zi, e ka hapur këtë sezon bashkë me njërin prej gastronomeve më të njohur në Kosovë dhe Mal të Zi, Arian Henci.

Leave a Reply

Your email address will not be published.