Droni turk “Bayraktar” po i gjuan si lepuj tanket ruse në Ukrainë (Video)

Ushtria ruse e cila u fut në territorin ukrainas, tai për tani nuk ka zgjidhje për dronet turk “Bayraktar” që janë blerë nga ushtria ukrainase.

Në rrjetet sociale kanë filluar të shpërndahn incizime nga sulmet ukrainase të ryera me dron dhe siç shihet në video, droni “Bayraktar” i ngrit në ajër taket dhe mjetet tjera të artilerisë tjetër ruse.Droni “Bayraktar” futuron në lartësi të madhe dhe është i padukshëm. Poashtu ka sensorë për incizim nate, prandaj tanket e armikut e kanë vështirë të shpëtojnë prej tij.Video më poshtë:.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon

Leave a Reply

Your email address will not be published.