Duda Balje si një nuse tradicionale boshnjake, shikoni si duket

Duda Balje është ndër deputetet më atraktive në Kuvendin tonë.

Ajo vazhdon të përflitet për veshjen dhe pamjen e saj të jashtme, shkruan ORAinfo.

Duda është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.