Dy muaj pas vde*kjes së myftiut Zukorlic, macja nuk i ndahet nga varri

Në nëntorin e vitit të kaluar ka vd*ekur myftiu nga Serbia, Muamer Zukorlic. Edhe pse kanë kaluar dy muaj nga vdekja, macja që Zurkolic e kishte ruajtur dhe kujdesur për të, nuk i ndahet nga va*rri.

Mediumi N1 rap orton se si macja vazhdon të qëndrojë tek va*rri i Zurkolic pavarësisht se tashmë ai është mbuluar edhe nga bora. Sipas postimeve në rrjete sociale, macja thuhet që po vazhdon të qëndrojë tek va*rri i myftiut të ndjerë tash e dy muaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.