Dy vëllezër jetojnë në Gjermani, ndërsa i treti është patriot nuk e lëshon vendin

Kjo është një fotografi që është bërë për pak për t”u argëtuar, por ka një domethënje të realitetit të ditëve të sotme.

Kjo foto është bërë virale në rrjetet sociale, në përshkrimin e se cilës thuhet se pronarët e dy veturave lukaoze jetojnë dhe punojnë në Gjermani.

Ku shihet se edhe kushtet ekonomike i kanë të mira. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.