E Dashura E Ibrahim Tatlisesit 43 Vjet Më E Re

Ibrahim Tatlises është një këngëtaret më të famshëm në Turqi. Ibrahimi është pjesë e pandashme e mediave rozë në Turqi jo vetëm për muzikën që ai e bënë por edhe për maresat dhe lidhjet e tij.

Këngëtari 69 vjeçari këtë vit bëri publike lidhjen e tij me Gülçin Karakaya e cila ësht 43 vite më e re.

Në mediat turke u raprtua se dyshja gjatë këtij vitit dashurinë e tye e kurorëzuar me martesë. Pas lajmeve se ata janë martuar, Ibrahimi bëri një deklaratë duke thënë se ata nuk u mar tuan zyrtarisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.