E dashuruar apo shtatzënë? Arjola Demiri zbulon të vërtetën pas “nurit” të rënë

Pjesa më e madhe e ndjekësve u përgjigjën se aktorja është në pritje të ëmbël ose e dashuruar.

Këtë e bëri të ditur vetë Arjola, e cila në një video në Instastory shprehet:

“Sot e mora vesh që ka vetëm 3 zgjidhje kur ke nur. E para është shtatzënia, e dyta “ke rënë në dashuri” dhe e treta “do të 

Leave a Reply

Your email address will not be published.