E Fri kshme, Në Këtë Zonë Të Shqipërisë Temperatura Të Martën Do Të Jetë -23 Gradë Celsius

I gjithë rajoni pritet të “ngrijë” për shkak të rrymave ajrore të ftohta që vijnë nga veriu i kontintetit, ndërsa në Shqipëri pritet të shënohet edhe temperatura më e ultë e këtij viti, -23 gradë Celsius.

Stacionet meteorologjike ndërkombëtare raportojnë se zona më e ftohtë gjatë këtyre ditëve do të jetë ajo mes Librazhdit dhe Bulqizës, ku në fshatrat Klenjë, Qarrishtë dhe Okshin por edhe zona të tjera pritet që termometri të zbresë deri në -23 gradë Celsius.

Leave a Reply

Your email address will not be published.