E FUNDIT/ Është Vetëm 6-Javëshe, Rezulton Pozitiv Me Covid E Bija e Kryeministrit !

Vajza e vogël e kryeministrit britanik, Boris Johnson, është infektuar me Covid-19. Sipas Daily mail, vogëlushja 6-javëshe e kaloi rë ndë vi rusin dhe tani po shërohet.

Javën e kaluar u njoftua se një anëtar i familjes Johnson ishte sëmurë nga Covid, megjithatë nuk dihej nëse bëhej fjalë për vajzën e vogël të kryeministrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.