E Fundit/ Rusia Shp All Shqipërinë Vend Jomiqësor, Putini Fi Rmos De Kretin, Ja MA SAT Qe Do Te Marre

Rusia shp all Shqipërinë shtet ar m ik. Kremlini ka nxj e rrë sot li stën me shtetet e huaja që kanë ve pruar kundër saj gjatë lu ftës me Ukrainën. Në listë bëjnë pjesë Shtetet e Ba shkuara dhe Kanadaja, shtetet e B E-së, Mbretëria e Ba shkuar, Ukraina, Mali i Zi, Zvicra, Shqipëria, Andorra, Islanda,

Lihtenshtajnin, Monako, Norvegjia, San Marino, Maqedonia e Veriut, dhe gjithashtu Japonia, Koreja e Jugut, Australia, Mikronezia, Zelanda e Re, Singapori dhe Tajvani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.