E futi ne sherr me gruan/ Xhevdeti lë pa fjalë Eni Çobanin: Ti me burrin tënd shkoni në …

Në seancën e ndërmjetësimit “Shihemi në Gjyq” tek E Diela Shqiptare ka qenë Xhevdeti dhe Besnikja, një çift bashkëshortësh që kanë probleme me martesën e tyre. Ata prej dy vitesh janë ftohur me njëri-tjetrin sepse Besnikja në profesionin e infermieres qëndron gjatë gjithë kohës në telefon, flet me njerëz të ndryshme dhe kjo gjë e ka bërë Xhevdetin të dyshojë.
Shtyp/largo

Ajo e ka sjellë në studio për t’i kërkuar që të kenë një martesë të lumtur dhe të mos krijojnë më situata të tilla sepse kanë 25 vite martesë. Madje edhe Eni Çobani është përpjekur që t’ja shpjegoj Xhevdetit ë duke i thënë se mban dy telefona dhe se është një mjet punë dhe komunikimi. Xhevdeti i bindur për dyshimet e tij, nuk pranon krahasime dhe i thotë që nuk intereson farë për të dhe për burrin e saj.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh

Leave a Reply

Your email address will not be published.