E Gjithë Vëmendja Tek Presidenti Zelensky, Por Ja Kush Është Zonja E Parë E Ukrainës

Prej tre ditësh e gjithë vëmendja është mbi Ukrainën dhe betejën me forcat ruse. Presidenti Voloymyr Zelensky i ka bërë thirrje të gjithëve që të mbrojnë Ukrainën ndërsa thekson se do të pajisen të gjithë me armë.

Vazhdimisht reagon në rrjete sociale duke treguar si është situata në lidhje me luftën dhe i jep kurajo të gjithëve që të mos largohen nga vendi. Para se të vinte në postin e presidentit, Zelensky pati një karrierë të gjatë si komedian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.