E grimuar si “loçkë”, Monika duket si një 20 vjeçare në imazhin e fundit

Monika Lubonja, është padyshim njëra nga artistet më bagazhin më të madh në skenën artistike.

Ajo me filmat dhe pjesëmarrjen e saj në shfaqje të ndryshme, ka bërë për vete një publik të tërë, shkruan ORAinfo.

Mirëpo, famën më të madhe ajo e bëri me pjesëmarrjen e saj në formatin, Big Brother Vip. Zemrën e publikut ajo e fitoi me sharmin dhe elegancën e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.