E Ka Thënë Që Është Shqiptar/ Aktori I Njohur I Telen Ovelave Turke Po Nd Ahet Nga Gruaja- Po Shqiptari Se Lë Gruan Mor Lum Miku

E Ka Thënë Që Është Shqiptar/ Aktori I Njohur I Telen Ovelave Turke Po Nd Ahet Nga Gruaja- Po Shqiptari Se Lë Gruan Mor Lum Miku.

Aktorët e telenovelave turke Burak Ozçivit dhe Fahriye Evcen janë vendosur në qendër të vëmendjes pasi po përfliten sërish se po shkojnë drejt d ivorcit.
Dy shimet duket se janë shuar ditën e sotme. Burak ka postuar një foto me të voglin e tyre dhe vëmendjen e mori komenti i Fahriye, e cila shkruan ‘Qetësi’, për të treguar se ata i falin paqe e qetësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.