E kanë Iënë vetëm si qyqe babanë e gjorë/Ky baba shqiptar jeton vetëm prej 22-vitesh: Djemtë nuk më vijnë, kurse vajza…

E kanë Iënë vetëm si qyqe babanë e gjorë/Ky baba shqiptar jeton vetëm prej 22-vitesh: Djemtë nuk më vijnë, kurse vajza…

Me lot ne sy, i br aktisur nga te gjithe dhe mbi te gjitha i mbetur i ve prej 22 vitesh, ketij burri i dalin keto fjale nga goja e cila pak i flet gjate dites, e me sy te perlotur qe nuk jane thare prej kohesh.“Vetmia është e keqe për burrin”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.