E kapi ‘mat’ duke e tradhëtuar, shikoni si hakmerret e reja ndaj burrit të saj (VIDEO)

Një grua e nervozuar që partneri e ka tra dhtuar, vendosi t’i ha kmerret në mënyrën më të rëndë të mundshme – duke ia hedhur nga dritarja e apartamentit sendet e ndryshme siç është televizori dhe konzola e Sony PlayStation.

5.Gruaja që jeton në Atlanta, Georgia, është filmuar me telefon duke i hedhur nga dritarja e katit të tretë gjësendet e partnerit, ku fqinjët shikonin të habitur kur përp laseshin në rrugë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.