E KENI PARË ENGJËLLUSHEN SI VALLZON ME NIPIN E SAJ

E KENI PARË ENGJËLLUSHEN SI VALLZON ME NIPIN E SAJ

Lidhshmëria që Engjëllusha ka me nipat dhe mbesat e saj është e hatshme, sidomos me nipin e saj të vogël Matinin.

Engjëllusha shihet qartë se i do mjaftë shumë të gjithë familjarët e saj dhe tregohet mjaftë e kujdesshme për secilin.
Së fundmi, në llogarinë Instagram është shpërndarë një video ku shihet Matini duke vallëzuar me hallën e tij, Engjëllushën, të cilën shihet se e do mjaftë shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.