E Kërkon G jykata, Adelina Ismaili Po Shijon Rrezet E Diellit Në Zvicër

Adelina Ismaili bashkë me motrat e saj kanë munguar sërish në gjykimin për Enver Sekiraqën.

Sipas bashkëshortit të saj, Valit, këngëtarja është në Zvicër duke shijuar rrezet e diellit dhe sipas lokacionit në fotografi, kjo ka qenë e arsyeja e mungesës së saj sot në Gjykatë.

Për moprezencën e saj sot dhe herë të tjera, Gjykata Themelore në Prishtinë për sigurimin e tyre do të lëshojë urdhëresë për sjellje me anë të poli cisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.