E mbajtën fshehur, por nuk e paskemi ditur se qka janë Sinani dhe Vjollca

Në një intervistë në ATV, Sinani u shpreh se Vjollcën e konsideron si motër dhe është halla e djemve të tij.

‘Të flasësh për hallën e djemve te mi, të flasësh për motrën tënde, të flasësh për kolegen tënde është paksa e vështirë.

Nuk kam parë njeri më të sinqertë, nuk kam parë njeri më korrekt, nuk kam parë njeri më të dashur nuk kam parë njeri më të mirë në marrëdhënie me të gjithë kolegët se këngëtarja dhe mikesha dhe motra ime, Vjollca Haxhiu’ tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.