E Mbani Mend Aktorin Nga “Taulanti Kërkon Një Motër”, Ja Si Duket Ai Sot

Por sa më shumë ngulmon Taulanti, aq më shumë e neglizhojnë prindërit këtë kërkesë. Dalëngadalë, dëshira e Taulantit u pëlqen prindërve, të cilët e kuptojnë se duhet ta shohin dëshirën e tij më me seriozitet dhe vëmendje.
Por ku është sot Taulanti? Shty’p hapsiren rek.lamuese me posh te per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Donald Kokona është një arkitekt mjaft i zoti në Tiranë. Emri i tij mund të mos jetë i dëgjuar për të gjithë, por nëse kujton rolin e Taulantit në film menjëherë të vjen në mendje fëmija më i famshëm i kohës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.