E Mbani Mend Zhaden? Sa E Bukur Duket Tani, Është Bërë Dhe Nëna E Dy Binjakëve

E mbani mend Zhaden? Sa e bukur duket tani, është bërë dhe nëna e dy binjakëve

Giovanna Antonelli është një nga aktoret më të bukura dhe më të talentuara nga Brazili. Të gjithë shqiptarët e mbajnë mend si Zhade, nga telenovela që u transmetua disa vite më parë në vendin tonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.