E Mori Sepse Ishte I Pasur ! Nuk Do Ta Besoni Se Sa Diferencë Moshe Ka Alketa Vejsiu Me Bashkëshortin E 

Sic mund te mendohet per ne shqiptaret nje gjë e tillë sigurisht që ka shtuar edhe kuriozitetin e publikut për të ditur më shumë, veçanërisht rreth bashkëshortit të saj, biznesmenit te njohur. Me shumë siguri shumica nga ne nuk e di por Alketa dhe bashkëshorti i saj Ardiani, kanë rreth 15-vite diferencë me njëri-tjetrin: ajo tani 35 vjeçe ndërsa ai 50.

Leave a Reply

Your email address will not be published.