E njihni këngëtaren me këtë ndryshim?

Ajo me rregullimet e ndryshme në paraqitjet fizike, gjithmonë duket perfekte dhe merr vëmendje të madhe tek ndjekësit, shkruan “Kosovarja”.

Sot, me grimin profesional dhe rregullimin në flokë Gili duket perfekte dhe e rinuar.

Mund ta njihni në imazhin e fundit?

Leave a Reply

Your email address will not be published.