E PA BESUESHME ÇFARË I SHKAKTOJ DIETA NË SY BLERONA ZEQIRIT

Tani, situata ka ndryshuar, pasi Blerona ka hequr shumë kilogram, është dobësuar dhe po duket në top-formë, ndoshta siç donin ta shihnin ata që e komentonin poshtë e lartë.
Po, vetë ajo a po ndihet mirë? A është në rregull?

A është e qëndrueshme fizikisht dhe a e ka përpunuar psikologjikisht këtë ndryshim të shpejtë në pamjen e saj?

Blerones trupi po i duket mirë, ama sytë po i mbyllen gjatë gjithë kohës dhe i duken si të lodhur.
Efekt i ndërhyrjes dhe dietes, apo?

Leave a Reply

Your email address will not be published.