E PABESUESHME SE NË CILËN PJESË TË TRUPIT E KA SHKRUAR GENTA EMRIN E TURKUT

E PABESUESHME SE NË CILËN PJESË TË TRUPIT E KA SHKRUAR GENTA EMRIN E TURKUT

Genta dhe Usta mund të cilësohen si një nga çiftet që zgjedhin forma të ndryshme t’ia shprehin dashurinë njëri-tjetrit.

Duke publikuar çdo moment të jetës së tyre, ata nuk hezitojnë të publikojnë edhe momente intime.

Ajo zgjodhi që në njërën dorë të shkruaj emrin “Usta” ndërsa në dorën tjetër “Love”, duke e pranuar se është e dashuruar kokë e këmbë në partnerin e saj.

Duke u dalluar si këngëtare unike, edhe kësaj radhe prezantojnë një trend të ri, apo? Hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë /Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published.