E PAPRITUR/ Facebooku dhe Instagrami mund të mbyllen në Europë (Arsyeja)

Gjiganti i teknologjisë me sa duket paralajmëroi se kontrolli rregullator i bllokut mbi ‘transferimet transatlantike të të dhënave’ ndikon në aftësinë e tij për të ofruar reklama të synuara

Shërbimet e Facebook dhe Instagram në Evropë mund të duhet të mbyllen nëse kompania e tyre mëmë, Meta, nuk mund të përpunojë, ruajë dhe transferojë të dhëna nga përdoruesit evropianë në serverët me bazë në SHBA, paralajmëroi gjigandi i teknologjisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.