E Pazakontë! Shfaqet Çdo Ditë Në Orën 5 Të Mëngjesit, Shihni Cfare Ben Ky Person Në Vlorë (VIDEO)

E pazakontë! Shfaqet çdo ditë në orën 5 të mëngjesit, shihni cfare ben ky person në Vlorë (VIDEO)

Një ngjarje e pazakontë po ndodh këto ditë në qytetin e Vlorës. Një person ende i paidentifikuar, prej një jave ka nisur të dëmtojë kutitë e shpërndarjes së fibrës optike të një kompanie interneti në qytetin bregdetar.

Nje video nga kamerat e sigurisë shihet se si autori d ëmton kutitë e shpërndarjes.

Personi në fjalë shfaqet çdo ditë në orën 5 të mëngjesit në pika të ndryshme të qytetit dhe dëmton sistemin e fibrava. Polcia ka nisur të marrë në pyetje disa persona, ndërkohë që ende ngjarjet ngelet pa autorë. Për më tepër shihni

Leave a Reply

Your email address will not be published.