E pranoi se është në lidhje dashurie? Capital T: Nuk flas nga frika se mos shkatërrohet

Capital T është nga reperët më të njohur dhe të komentuar shqiptar edhe pse jeta e tij private ka qenë “hermetikisht” e mbyllur për median dhe publikun.

Ai ka qenë shumë i kujdesshëm që sidomos lidhjet sentimentale mos të shfaqen dhe për këtë ka folur së fundmi në “A live Night”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.