E Quajtën ‘Këmbështrembëse E Paparë’, Alketa Vejsiu: Kam Ngjitur Malore Me Ato Këmbë

“Si grip i lehtë! Dhimbje fyti, kollë dhe pak debulesë. Më i lehtë se COVID. Ndoshta ka ndihmuar vaksinimi (2 doza) dhe fakti që e kam kaluar njëherë vjet COVID. Tamponin nga hunda e bëra”, tha prezantuesja.

Ndërsa një prej tyre e ka komentuar për pamjen e saj duke e quajtur një këmbështrembëse, që ‘as lekët nuk ia rregullojnë dot’.

“Si ndihesh që je kaq me fat edhe pse je një këmbështrembëse e papame që as lekët që ke s’ti rregullojnë?”– e pyeti një prej ndjekësve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.