E Rëndë: Nëna Lë Foѕhnjën 4-Muajѕhe Në Ballkon Dhe Largohet Nga Ѕhtëpia, Shkak Рro blemet Me Burrin

Rasti ka ndodhur pasi çifti kishte vendosur të ndahej për shkak të pro blemeve në familje dhe gruaja kishte vendosur të shkojë të familja e saj në Gjakovë, për t’u kthyer më pas sërish gjatë ditës së djeshme. Por këtë herë, siç mëson Sinjali, ajo vetëm e ka lënë foshnjën 4-muajshe në ballkonin e shtëpisë dhe është zhdukur sërish.

Ngjarja është raportuar në Polici nga familjarët e burrit të të dyshuarës, të cilët të shqetësuar kanë kërkuar ndihmë nga Policia. Si rezultat i denoncimit, e dyshuara është shoqëruar në stacion policor, ku është intervistuar nga hetuesit lidhur me rastin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.